Bogdan Antohe despre trupa Atelier în El Primer Comandante

Bogdan Antohe, unul din oamenii din spatele Smart Atletic, organizatorul Triathlon Challenge Mamaia 2010 şi Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon, a fost la cântarea noastră de anul trecut din El Primer Comandante. Iată ce a scris Bogdan despre această experienţă:

Cand mergi la o cantare a Trupei Atelier te simti parte a unui show alaturi de prieteni cu care vibrezi pe aceleasi ritmuri muzicale. E genul de atmosfera in care iti vine sa te ridici sa dansezi de la prima pana la ultima melodie (e mare lucru pentru mine, cel care danseaza doar la ocazii speciale, de nevoie). Eu i-am auzit prima oara in El Premier Comandante si n-am stat aproape deloc jos, deci va dati seama :)
Cred ca marele lor atu este faptul ca au reusit sa creeze o interactiune reala cu publicul. Am devenit parte a spectacolului si a activitatii lor artistice in general.
Astept sa simt din nou acea senzatie in care canti (strigi) refrenul sau o strofa cunoscuta alaturi de ceilalti, dar esti cumva „acoperit” de sunetul si vocea impecabila a trupei.
E clar ca Atelier are talent si stie sa te faca sa te simti bine..ii mai lipseste titlul de „Cel mai bun blog muzical”

 

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: ,