Trupa Atelier - Componența

Trupa Atelier are una dintre cele mai stabile componențe din piața trupelor de cover din România

În cazul nunților, mirii contractează o trupă de coveruri cu cel puțin un an înainte. De aceea este important să fiți cât puteți de siguri că trupa pe care o contractați acum va exista și anul viitor, la nunta voastră, și va avea aceeași componență care v-a plăcut acum. Trupa Atelier este o trupă stabilă, cu membri permanenți care nu cântă și în alte proiecte muzicale. După cum veți vedea mai jos, Trupa Atelier are aceeași formulă de ani de zile
 
Sasha (Alexandra) Borona
Solist vocal
în Trupa Atelier de 13 ani
Vlad Dulea
Solist vocal
în Trupa Atelier de 16 ani
Robert Feraru
Solist vocal
în Trupa Atelier de 7 ani
Cristina Cîrjan
Solist vocal
în Trupa Atelier de 8 ani
Luminița Enache
Interpret muzică populară
în Trupa Atelier de 8 ani
Costel Constantinescu
Chitarist și orchestrator
în Trupa Atelier de 12 ani
Ștefan Babaca
Tobe & Managerul trupei
în Trupa Atelier de 16 ani
Nelu Niculae
Bass
în Trupa Atelier de 4 ani
Marius Chiran
Pian & Vioară
în Trupa Atelier de 16 ani
Cornel Chiran
Vioară & Clape
în Trupa Atelier de 10 ani
Cosmin Iordache
Percuționist
în Trupa Atelier de 2 ani
Ștefăniță Petrescu
Saxofon
în Trupa Atelier de 2 ani
Repertoriul Trupei Atelier include toate genurile de muzică necesare pentru o petrecere reușită la care să se simtă bine toți invitații, indiferent de preferințele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock'n'roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică tradițională grecească, hituri moderne, piese care se difuzează la radio și TV în 2024.

Muzica asigurată pe toată durata evenimentului:

Cafe-concert (vioară & pian) la primirea invitaților și în pauzele trupei

Duo-ul format din frații Cornel Chiran (vioară) și Marius Chiran (pian) asigură momentele foarte apreciate de cafe-concert (Vezi VIDEO) la primirea invitațiilor și apoi cele de virtuozitate la vioară și pian în pauzele trupei Atelier, menținând în rândul invitaților atmosfera de spectacol și voie bună pe tot parcursul evenimentului.
Cornel Chiran & Marius Chiran
Cafe-concert Vioară & Pian

Lounge Music (saxofon & pian)

Ștefăniță Petrescu & Marius Chiran
Lounge Music Saxofon & Pian

DJ profesionist în pauzele de muzică live și până la finalul evenimentului

Reprizele de muzică live susținute de trupa noastră de coveruri și duo-ul de cafe-concert sunt completate de reprize de muzică mixată live de către DJ-ul nostru profesionist, astfel încât să nu existe niciun moment fără muzică adecvată de la început până la finalul evenimentului.
Cristian Pisleag
DJ
în Trupa Atelier de 12 ani

Program folcloric

Program folcloric, (muzică populară de ascultare și de joc) cu solistă îmbracată în port popular și 4 instrumentiști, care interpretează cântece populare din toate zonele țării.
(Vezi VIDEO)
Luminița Enache (solistă), Cornel Chiran (orgă), Marius Chiran (vioară), Ștefăniță Petrescu (saxofon), Costel Constantinescu (chitară)

Echipa tehnică: Sonorizare & Lumini

Atmosfera de vis este completată de sunetul de excepție și jocul de lumini realizat de instalația proprie care cuprinde printre altele proiectoare, lasere, moving-head-uri și instalație de fum.
 
Marian "Lacke" Mihăilescu
Inginer de sunet
în Trupa Atelier de 5 ani
Echipa tehnică (de la stânga la dreapta): Daniel Stan, Tehnician în Trupa Atelier de 6 ani, Bogdan Ștefan, Tehnician în Trupa Atelier de 8 ani, Marian Neacșu, Tehnician în Trupa Atelier de 7 ani, Marius Fănică, Tehnician în Trupa Atelier de 5 ani, Viorel Enache, Șef echipa tehnică în Trupa Atelier de 11 ani, Flavius Aioanei, Director tehnic în Trupa Atelier de 12 ani
Mircea Marin
Manager Logistică
în Trupa Atelier de 5 ani