Program muzical complet pentru petrecerea firmei tale

Cu Trupa Atelier beneficiezi de pachet complet (sonorizare, lumini, scenă, DJ, trupă de coveruri, muzică live) pentru petrecerea firmei tale!

Cu peste 10 de ani de experiență și peste 150 de petreceri corporate organizate, Trupa Atelier poate asigura un program muzical complet pentru invitați de toate vârstele și pentru toate gusturile muzicale.

Scapă de griji și asigură-ți o petrecere de firmă la care toată lumea se distrează!

Iată ce spun alte companii despre petreceri corporate cu Trupa Atelier:

"Diploma pentru cei mai buni entertaineri se acordă Trupei ATELIER pentru asigurarea unei petreceri reușite și strălucitoare” - Chèque Déjeuner România
Up Romania (Chèque Déjeuner) despre Trupa Atelier
”Sunteți minunați! A ieșit superb, ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim din suflet pentru atmosfera și vibe-ul pe care l-ați transmis! Vă pupăm și vă îmbrățișăm!”
Ioana și Adrian despre Trupa Atelier
"Ne-a plăcut foarte mult cum ați cântat la petrecerea noastră. Toată lumea a fost încântată . Sperăm să vă auzim iarăși cât mai curând."
Rompel Surgical Products despre Trupa Atelier
"Salut Ștefan, ieri am primit pozele și filmul petrecerii... foarte faine! Cu ocazia asta vreau să mulțumesc tuturor membrilor trupei Atelier pentru super-show-ul făcut la petrecerea noastră! Te rog transmite-le colegilor tăi salutări și sper din suflet să ne mai întâlnim. Toate cele bune, Daniel Marussi, Country Manager Boccard Romania."
Boccard Romania despre Trupa Atelier
"Mulțumiri întregii trupe din partea noastră. Ați fost extraordinari! Colegii mei v-au iubit:) Mulțumim mult!"
Cegedim Romania despre Trupa Atelier
"În numele tuturor colegilor țin să vă mulțumesc pentru prestația de sâmbătă! Cu fiecare ocazie vă vom recomanda cunoscuților, prietenilor, partenerilor nostri."
GOPET România despre Trupa Atelier
”Atât show-ul făcut de trupă cât și partea tehnică (sonorizare, lumini) au contribuit din plin la realizarea unei atmosfere de neuitat pentru noi și invitații noștri.”
CASA AUTO București despre Trupa Atelier

Lista companiilor cu care am colaborat în ultimii ani la petreceri și evenimente corporate:

Fie că este vorba despre o petrecere aniversară a companiei dumneavoastră, despre petrecerea de Crăciun a firmei, despre un team-building cu angajații sau o petrecere dedicată lansării unui produs sau dedicată clienților fideli ai companiei, Trupa Atelier este alegerea ideală pentru evenimente corporate.

Vezi aici ce au spus alte companii despre colaborarea cu Trupa Atelier pentru petreceri de firmă.

Repertoriul abordat acoperă toate gusturile muzicale astfel încât toți invitații să se simtă bine, de la muzica nemuritoare a anilor 60-70 (rock’n’roll) trecând prin muzica disco pop a anilor 80-90 și până la hiturile actuale care se difuzează la radio și TV.

 

Trupa Atelier dispune de tot echipamentul tehnic necesar susținerii unui eveniment: sistem complet de sonorizare, instalație de lumini și scena modulara precum și de mijloace proprii pentru transportul echipamentului și al personalului. (detalii aici)

 

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumită zi va rugam sunați la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de mai jos: