Wienerberger Romania despre Trupa Atelier

wienerberger-partyEchipa de organizare a Wienerberger Christmas Party 2012 ne-a transmis prin email următorul mesaj despre petrecerea din 13 decembrie 2012:

A fost cea de-a 12-a petrecere de Crăciun din istoria Wienerberger România și de departe a fost una dintre cele mai reușite! Un mare merit îl au Ștefan Babaca și Trupa Atelier.

Începând cu partea organizatorică (consultanță în alegerea locației, sunet, lumini, DJ, fotograf) și terminând cu partea artistică (Trupa Atelier), colaborarea cu Ștefan a fost o super experiență, încununată de succes. Trupa a fost pe măsura așteptarilor, știind să îmbine mai multe stiluri (de la oldies la melodii populare reorchestrate), dar și să se plieze pe gusturile participanților, astfel încât să creeze o adevărată atmosferă de petrecere. Dovadă stau pozele lui Silviu Covaci!

Vă mulțumim și vă vom recomanda cu drag prietenilor și colaboratorilor noștri!

Ec. Simona Pruteanu
Membru în echipa de organizare a evenimentului

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.