Poze Reset Ballroom Braila, 13 octombrie 2012

Petrecerea pentru nunta Monicăi și a lui Toni a avut loc la Reset Ballroom din Brăila, o sală impresionantă, foarte elegantă si cu o acustică foarte bună, situată în incinta „Reset Club”, lângă Liceul Sportiv din Brăila. Decorațiunile și tablourile de pe pereți îi conferă un aer clasic și elegant, iar aranjarea meselor a făcut ca atmosfera să fie intimă și plăcută pentru toți invitații.

Mai multe fotografii pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151237393980845.503215.101440985844&type=3

 

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.