Florea Cristian despre concertul Trupei Atelier de la Focsani din Intim Pub

Anul trecut am cântat la Focșani în Intim Pub. Florea Cristian, unul din cei mai prolifici şi promiţători bloggeri din Vrancea, a fost la concert însoțit de prieteni și iată ce a scris despre noi după cântare:

Pe Vlad l-am cunoscut datorită faptului că amândoi suntem iubitori de online şi scriem pe câte-un blog. Am auzit de Trupa Atelier de la el şi am aşteptat tare mult ziua în care s-o pot asculta live. Ştiindu-l pe Vlad un om care pune mult suflet în activităţile online, mă aşteptam ca şi în trupă să se implice la fel de mult. Atât el, cât şi ceilaţi membri.

Când am auzit că vor concerta în Focşani, am zis că orice altceva aş avea de făcut, trebuie să amân ca să pot vedea concertul. Mi s-a părut că unele melodii se aud mai bine de la membrii Trupei Atelier, decât de la compozitorii originali, atât de mult mi-a plăcut cum s-a desfăşurat concertul. Şi-au câştigat o grămadă de fani în Focşani cu ocazia venirii lor şi sunt sigur că dăţile viitoare vor fi primiţi cu din ce în ce mai multă căldură, iar asta pentru că merită.

Nu pot decât să ne bucure cuvintele frumoase şi să facem o promisiune solemnă: vom reveni cu drag cât de curând la Focşani! :)

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.