Suntem în FINALĂ !!! Mai avem un singur pas!

Acum avem din nou nevoie de voi. La fel de mult, poate chiar mai mult decât prima dată!

Datorită vouă blogul nostru s-a calificat în finala RoBlogFest 2012. Dar pentru ca eforturile noastre şi ale voastre să nu rămână nerăsplătite mai avem un singur pas! Promitem :)

Cei care ne-aţi votat deja în prima etapă trebuie să faceţi din nou acelaşi lucru.

Să intraţi AICI, să vă logaţi cu contul creat data trecută şi să apăsaţi pe butonul VOTEAZĂ-MĂ!

Vedeţi? E chiar mai simplu ca data trecută! :)

Cei care nu ne-aţi votat în prima etapă – din diferite motive, nu stăm acum să la analizăm :) aveţi acum şansa să vă luaţi revanşa :)

Intraţi tot pe acest link http://roblogfest.ro/competition/648c8d790c474933c5d6d281bb40abad/ şi dacă nu aveţi încă un cont vă puteţi crea unul nou AICI.

Şi dacă tot suntem la capitolul acesta, acum e cel mai bun moment să încercăm marea cu degetul şi să vă rugăm, din tot sufletul nostru :) să vă îndemnaţi şi fraţii, surorile, prietenii, mama, tata, mătuşile, unchii, bunicii să ne voteze.

Căci dacă nu acum, atunci când? :)

MULŢUMIM !!!!!

Sasha, Vlad, Stefan, Marius, Eugen, Mihai

PS: Pentru cei care îşi crează un cont nou, nu uitaţi că nu puteţi folosiți caractere speciale la NUMELE DE UTILIZATOR ci doar litere şi cifre. Ni s-a raportat ca nu functioneaza inscrierea daca folositi _ (underscore)  . (punct) sau (spaţiu) in numele de utilizator.

Blogul nostru este nominalizat la categoria 2. Personal & Infotainment – Blog de muzica și apare sub denumirea: *Trupa Atelier – Jurnal de trup(ă) și suflet*

Perioada de votare în etapa finală se încheie pe 3 aprilie, deci nu amânați prea mult :)

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.