Din nou in club

Dragii nostri

Va scriu din doua motive. In primul rand astazi, 1 octombrie, este ziua colegului nostru de trupa Stefan. Daca nu ati apucat sa ii ziceti La multi ani puteti sa-i transmiteti urarile voastre pe pagina lui de facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1730025114

A doua veste buna este ca, odata cu venirea toamnei, ne intoarcem in cluburi, acolo unde ne place pentru ca sunteti alaturi de noi.

Dupa o perioada destul de lunga si plina in care noi am cantat aproape doar la evenimente private, multi dintre voi ne-ati intrebat cand mai cantam in public.

Vineri, 7 octombrie, ne revedem in sfarsit cu voi, in Joy Pub din Bucuresti, str.George Enescu nr.25. Mai multe detalii si RSVP pe pagina evenimentului de pe facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=228967373824740

Va iesi super distractie, sunt convins!

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.