Din nou in club

Dragii nostri

Va scriu din doua motive. In primul rand astazi, 1 octombrie, este ziua colegului nostru de trupa Stefan. Daca nu ati apucat sa ii ziceti La multi ani puteti sa-i transmiteti urarile voastre pe pagina lui de facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1730025114

A doua veste buna este ca, odata cu venirea toamnei, ne intoarcem in cluburi, acolo unde ne place pentru ca sunteti alaturi de noi.

Dupa o perioada destul de lunga si plina in care noi am cantat aproape doar la evenimente private, multi dintre voi ne-ati intrebat cand mai cantam in public.

Vineri, 7 octombrie, ne revedem in sfarsit cu voi, in Joy Pub din Bucuresti, str.George Enescu nr.25. Mai multe detalii si RSVP pe pagina evenimentului de pe facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=228967373824740

Va iesi super distractie, sunt convins!

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.