Avem nevoie de voi

Blogul nostru este nominalizat la RoBlogFest 2012, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul în particular și comunitatea de internet din Romania în general.

Aflat anul acesta la a 7-a ediție, RoBlogFest este singura competiție natională care premiază excelența din blogosferă – popularitatea, profesionismul și modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Blogul nostru este nominalizat la categoria 2. Personal & Infotainment – Blog de muzica și apare sub denumirea: *Trupa Atelier – Jurnal de trup(ă) și suflet*

Pentru a vota trebuie să vă logați aici. Dacă nu aveți cont RoBlogFest, puteți să faceți unul aici.

Durează doar două minute, dar contează enorm de mult pentru noi :) și vă vom rămâne recunoscători!

Perioada de votare se încheie pe 27 martie, deci nu amânați prea mult :)

Vă mulțumim mult,
Sasha, Vlad, Stefan, Marius, Eugen, Mihai

 

PS: La crearea unui cont nou nu folosiți caractere speciale la NUMELE DE UTILIZATOR ci doar litere. Ni s-a raportat ca nu functioneaza inscrierea daca folositi _ (underscore) sau . (punct) in numele de utilizator.

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.