Suntem in finala RoBlogFest 2012. Va rugam sa ne votati si in finala!

Blogul nostru a ajuns in finala RoBlogFest 2012, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul în particular și comunitatea de internet din Romania în general.

Cum va spuneam si data trecuta, RoBlogFest, aflat anul acesta la a 7-a ediție, este singura competiție natională care premiază excelența din blogosferă – popularitatea, profesionismul și modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Blogul nostru este in finala la categoria 2. Personal & Infotainment – Blog de muzica și apare sub denumirea: *Trupa Atelier – Jurnal de trup(ă) și suflet*

Pentru a vota trebuie să vă logați aici. Daca ne-ati votat si acum cateva zile inseamna ca aveti deja cont pe care sa il folositi. Doar vă logaţi şi votaţi.

Dacă nu aveți cont RoBlogFest, puteți să faceți unul aici şi apoi vă logaţi şi votaţi.

Durează foarte puţin dar este important să votaţi pentru ca eforturile din prima etapă să nu fi fost de prisos.

ATENŢIE – CHIAR DACĂ AŢI VOTAT ÎN PRIMA ETAPĂ, TREBUIE SĂ VOTAŢI DIN NOU ŞI ÎN ACEASTĂ ETAPĂ FINALĂ!

Perioada de votare in etapa finală se încheie pe 3 aprilie, deci nu amânați prea mult :)

Vă mulțumim mult,
Sasha, Vlad, Stefan, Marius, Eugen, Mihai

 

PS: La crearea unui cont nou nu folosiți spatiu sau caractere speciale la NUMELE DE UTILIZATOR ci doar litere si cifre. Ni s-a raportat ca nu functioneaza inscrierea daca folositi spatiu, _ (underscore) – (liniuta) sau . (punct) in numele de utilizator.

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.