Joi, 3 mai 2012, trupa Atelier, concert în Hard Rock Cafe

Joi, 3 mai, începând cu ora 21:00 ne puteți asculta în Hard Rock Cafe (Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau) în deschiderea concertului Robert Turcescu & Casa Presei.

Robert Turcescu isi sarbatoreste în acea seară chiar ziua de nastere cantand live pe scena Hard Rock Cafe, una dintre cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti.

Joi seara vom aborda un repertoriu rock cu coveruri după Pink, Lenny Kravitz, The Animals, Gnarls Barkley și, bineînțeles, piesele trupei Interzis, compuse în urmă cu câțiva ani de chitaristul nostru, Eugen Popovici (Dodoni).

Biletele pot fi cumpărate după cum urmează:
Cu 30 de lei – EXCLUSIV ONLINE de pe www.rezervariclub.ro alaturi de unul sau mai multe locuri la masa
– Cu 40 de lei la bar la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Online este mai ieftin si in plus, puteti rezerva locuri la masa in seara concertului doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.rezervariclub.ro ! Platesti cu cardul online, unul sau mai multe locuri, iar in seara concertului te prezinti la intrare cu voucherul si vei fi condus la masa ta alaturi de prietenii tai.

„Bestmusic cu Robert Turcescu si Casa Presei” este un eveniment sustinut de Magic.Fm, 220.ro, Ele.ro, Eva.ro, Ziare.com, 121.ro, PORT.ro, iConcert.ro, Studentie.ro si muzicabuna.ro.

Intrați pe blogul trupei pentru a asculta ”Cântec trist”, una din cele mai cunoscute piese ale trupei Interzis și pentru a vedea videoclipul piesei ”Ce-mi pasă mie?”, primul single scos la finalul anului trecut de Robert Turcescu si trupa Casa Presei: https://www.trupa-atelier.ro/jurnaldetrupa/2012/04/joi-cantam-in-hard-rock-cafe/

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.