6 octombrie 2012: Concert Trupa Atelier la Zemeș, jud.Bacău

Sâmbătă, la finalul competiției de MTB de la Zemeș, v-am pregătit un concert special în două seturi, unul chiar înainte de premiere și încă unul imediat după festivitatea de premiere. Promitem un show incendiar, pe măsura promisiunilor competiției aflată anul acesta la prima ediție.

Mai mult detalii despre competiția de mountain-biking de la Zemeș din 6 octombrie găsiți pe site-ul competiției http://www.activmoinesti.ro/proiecte/mountain-biking-zemes-2012/ sau pe pagina evenimentului de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/345534568874404/

Conform site-ului oficial, până ieri se înscriseseră 117 concurenți la proba de 35km și 40 de concurenți la super-proba de 65 km.

Înscrierea este gratuită și se poate face in limita a 250 de locuri aici:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBuTWJ1Y0ZRcl9hS3BVREp3bWFmcWc6MQ#gid=0

Competiția este organizata de Asociatia Activ Moinesti cu sprijinul Petrom

Ne vedem la concert !!!!

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.