Vă așteptăm sâmbătă, 26 ianuarie 2013 la o seară de muzică live cu Trupa Atelier la Pensiunea Conacul de pe deal

Dacă sunteți din zonă sau aveți drum prin Câmpulung Muscel, vă așteptăm sâmbătă, 26 ianuarie 2013 la o seară de muzică live cu Trupa Atelier la Pensiunea Conacul de pe deal.

Pensiunea Conacul de pe deal este amplasata intr-una din cele mai frumoase regiuni ale Munteniei, in comuna Mioarele, pe dealul Matau, pana nu demult, cel mai inalt din tara, la doar 5 km de centrul orasului Campulung Muscel si poate reprezenta destinatia ideala pentru o mini-vacanta sau o iesire de weekend.

afis-conaculdepedeal

Pentru rezervari contactati pensiunea la numarul: 0723 21 00 57

Indicatii rutiere: Venind dinspre Pitesti, dupa intrarea in Campulung, la prima bariera, se tine dreapta (varianta orasului), si la prima intersectie in cruce (dupa Unitatea militara) se vireaza dreapta si se urmareste traseul de pe harta, catre Partia Chilii si/sau Mioarele.

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.