Trupa Atelier, live în Gaudi Bistro, vineri 29 noiembrie 2013

După cum știți deja, evenimentele private și corporate ne ocupă tot timpul, prin urmare apărem foarte rar în public. De data aceasta am acceptat invitația celor de la Gaudi Bistro așa încât vineri, 29 noiembrie 2013, de la ora 18:30 ne vedem în Str. Alecu Russo nr.12 din Bucuresti (vezi aici cum se ajunge pe hartă) pentru o seară de coveruri live.

Meniul Gaudi Bistro poate fi consultat pe site: http://gaudi-bistro.ro/

Locurile sunt limitate așa încât vă recomandăm să faceți rezervare din timp.

Rezervările se fac direct la Gaudi Bistro, la telefoanele 0212243388 respectiv 0747501212 sau prin email la office@gaudi-bistro.ro

live-in-gaudi-bistro

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.