O mică retrospectivă a verii ce tocmai se încheie

Având în minte acordurile hitului verii ”Eu vara nu dorm […] Zorii zilei mă prind…”, ne uităm și noi un pic în urmă la vara ce tocmai a trecut și realizăm că am avut parte de o vară frumoasă în care deseori zorile ne-au prins în drum spre casă.

Moinesti, un oras de care ne atasam din ce in ce mai mult

Vara a început pentru noi pe 3 iunie cu un concert de neuitat la Moinești, un oraș de care ne atașăm din ce în ce mai mult.

A urmat apoi Kupolla Ballroom din Constanța pe 9 iunie, pentru ca a doua zi, pe 10 iunie să fim la Săftica la Salon du Mariage

30 iunie a însemnat Aristocrat Events Sala Monte Carlo și Ramada Nord, Sala Diamond ambele în București.

La nunta Simonei si a lui Lucian am dat drumul la zeci de lampioane in inaltul cerului

Au urmat pe 14 iulie și 21 iulie, două petreceri de neuitat: una la Credo Events Hall iar o săptămână mai târziu la Aristocrat Events Garden o petrecere având călatoriile ca tematică, alături de prietenii noștri dragi, Simona și Lucian.

Pe 28 iulie ne-am întors la Palatul Bragadiru, locul unde am cântat prima oară acum 17 ani :) iar a doua zi, pe 29 iulie am cântat la Casa Doina din București

Protagonistii unei seri magice: Emil & Laura, Trupa Atelier & Cristian Gog :)

Protagonistii unei seri magice: Emil & Laura, Trupa Atelier & Cristian Gog :)

Au urmat două weekend-uri de foc. Mai întâi pe 17 august, o seară magică la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, o seară cu miri și invitați speciali :) A doua zi, pe 18 august, în București, o petrecere deosebită, româno-germană :) la Howard Johnson, Sala Platinum.

24 august a însemnat pentru noi Piatra Neamț. Invitați ai Restaurantului Rustic din Ștrandul Tineretului, am făcut cunoștință cu un public extraordinar, dornic de distracție și care ne-a făcut să punem instant Piatra Neamț pe lista orașelor favorite.

Vio, mireasă. Marius, mire!

A doua zi, pe 25 august, a fost o zi specială pentru noi, deoarece Marius al nostru s-a căsătorit cu Violeta (care de acum, n-are ce face!, e și ea a noastră :) 25 august la Presidential Ballroom în București, a fost, fără îndoială o seară de neuitat pentru noi, pentru că ne-am aflat într-o postură cu adevărat inedită, aceea de invitați, colegi, prieteni și cântăreți, toate în același timp :)

Dar vara nu se termină aici pentru noi. Mâine cântăm din nou la Constanța, așa încât ultimele zile de vară ne vor surprinde din nou pe plajă, regăsindu-ne cum nu se poate mai bine, exact ca în versurile deja celebrului imn al verii: ”Eu vara nu dorm / Nu am somn / Zorii zilei mă prind / Cum pe plajă mă plimb…”

 

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.