O mică retrospectivă a verii ce tocmai se încheie

Având în minte acordurile hitului verii ”Eu vara nu dorm […] Zorii zilei mă prind…”, ne uităm și noi un pic în urmă la vara ce tocmai a trecut și realizăm că am avut parte de o vară frumoasă în care deseori zorile ne-au prins în drum spre casă.

Moinesti, un oras de care ne atasam din ce in ce mai mult

Vara a început pentru noi pe 3 iunie cu un concert de neuitat la Moinești, un oraș de care ne atașăm din ce în ce mai mult.

A urmat apoi Kupolla Ballroom din Constanța pe 9 iunie, pentru ca a doua zi, pe 10 iunie să fim la Săftica la Salon du Mariage

30 iunie a însemnat Aristocrat Events Sala Monte Carlo și Ramada Nord, Sala Diamond ambele în București.

La nunta Simonei si a lui Lucian am dat drumul la zeci de lampioane in inaltul cerului

Au urmat pe 14 iulie și 21 iulie, două petreceri de neuitat: una la Credo Events Hall iar o săptămână mai târziu la Aristocrat Events Garden o petrecere având călatoriile ca tematică, alături de prietenii noștri dragi, Simona și Lucian.

Pe 28 iulie ne-am întors la Palatul Bragadiru, locul unde am cântat prima oară acum 17 ani :) iar a doua zi, pe 29 iulie am cântat la Casa Doina din București

Protagonistii unei seri magice: Emil & Laura, Trupa Atelier & Cristian Gog :)

Protagonistii unei seri magice: Emil & Laura, Trupa Atelier & Cristian Gog :)

Au urmat două weekend-uri de foc. Mai întâi pe 17 august, o seară magică la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, o seară cu miri și invitați speciali :) A doua zi, pe 18 august, în București, o petrecere deosebită, româno-germană :) la Howard Johnson, Sala Platinum.

24 august a însemnat pentru noi Piatra Neamț. Invitați ai Restaurantului Rustic din Ștrandul Tineretului, am făcut cunoștință cu un public extraordinar, dornic de distracție și care ne-a făcut să punem instant Piatra Neamț pe lista orașelor favorite.

Vio, mireasă. Marius, mire!

A doua zi, pe 25 august, a fost o zi specială pentru noi, deoarece Marius al nostru s-a căsătorit cu Violeta (care de acum, n-are ce face!, e și ea a noastră :) 25 august la Presidential Ballroom în București, a fost, fără îndoială o seară de neuitat pentru noi, pentru că ne-am aflat într-o postură cu adevărat inedită, aceea de invitați, colegi, prieteni și cântăreți, toate în același timp :)

Dar vara nu se termină aici pentru noi. Mâine cântăm din nou la Constanța, așa încât ultimele zile de vară ne vor surprinde din nou pe plajă, regăsindu-ne cum nu se poate mai bine, exact ca în versurile deja celebrului imn al verii: ”Eu vara nu dorm / Nu am somn / Zorii zilei mă prind / Cum pe plajă mă plimb…”

 

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: