Poze Howard Johnson, Sala Platinum, 18 aug 2012

Nunta Benny & Octavia

Sâmbătă la Hotelul Howard Johnson din București am fost invitații unei nunți mai speciale, o nuntă ai cărei invitați au fost jumătate nemți, jumătate români.

Acest mix de invitați a creat premizele unor surprize plăcute pentru ambele părți, obiceiurile de petrecere ale celor două nații amestecându-se interesant, creând o seară de neuitat pentru toată lumea.

A fost o seară cu jocuri de societate dar și cu ”jocul” tradițional al horei românești :) În ambele cazuri au participat cu voie bună atât invitații miresei cât și cei ai mirelui.

Am început seara cântând ”Unde dragoste nu e, nimic nu e” și termin acest articol cu gândul că acolo unde este dragoste, orice este posibil, inclusiv să faci o seară să rămână de neuitat pentru toți invitații chiar dacă o jumătate abia se cunoaște cu cealaltă.

Oricum, întotdeauna există un as în mânecă, acel limbaj care, cu siguranță este comun pentru toată lumea: Muzica! Și aici intervenim noi :)

Albumul complet de poze se găsește pe Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151145512850845.488217.101440985844&type=3&l=db19892bf6

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: ,