Poze Presidential Ballroom, Eveniment privat, 25 august 2012

Cu siguranță în curând vom avea mai multe poze de la acest eveniment. Dar pentru că pozele făcute de Dragos Ion sunt extraordinare și pentru că pur și simplu nu am mai avut răbdare să primim mai multe, le-am postat doar pe acestea pentru că am vrut să vedeți și voi cât de frumos a fost și cât de bine ne-am simțit la nunta colegului nostru de trupă Marius cu minunata lui soție Violeta :)

VIO + MARCE = LOVE

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , ,

Spune-ne părerea ta

  1. […] s-a căsătorit cu Violeta (care de acum, n-are ce face!, e și ea a noastră :) 25 august la Presidential Ballroom în București, a fost, fără îndoială o seară de neuitat pentru noi, pentru că ne-am aflat […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.