Concert Trupa Atelier la Piatra Neamț, vineri, 24 august pe terasa Restaurantului Rustic din strand

Am acceptat cu mare plăcere invitația Restaurantului Rustic din Piatra Neamț pentru o seară de coveruri live. Sperăm să ne vedem cu cât mai mulți dintre voi, vineri, 24 august începând cu ora 21:00 la terasa Restaurantului Rustic din ștrandul Tineretului.

Aici găsiți evenimentul creat pe Facebook la care vă invităm să dați Attend :) https://www.facebook.com/events/388158014583245/

De asemenea vă invităm să dați like la pagina de Facebook a Restaurantului Rustic. Din pozele pe care le vedem acolo începe deja să ne placă locul foarte mult :)

http://www.facebook.com/RestaurantRusticStrandulTineretului

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.