Revelion 2013 la Ramada Sibiu

Conform celor mai recente studii, gusturile românilor s-au schimbat și vor Revelion în Dubai, Caraibe, Thailanda sau Kenia. Cu toate acestea noi vă propunem o destinație mai aproape de sufletul nostru: Sibiu!

Orașul aflat în inima României este bijuteria turistică de care te îndrăgostești încă din prima clipă. „Sibiul, în întregul său, este renumit ca spaţiu al reprezentării tradiţiilor şi obiceiurilor de Crăciun şi An Nou. Un miez de ţară în care oamenii păstrează încă, mereu vii, tradiţiile”. În consecinţă, scenele din Piaţa Mare sunt de obicei pline de dansatori şi de colindători din zonele etnografice, teatrele, pline şi ele, muzeele, de asemenea.

Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale „Astra” din Sibiu te aşteaptă iarna cu vin fiert rumenit cu scorţişoară şi coajă de portocală, să te urci împachetat într-o blană de oaie „permanent scurt” grizonat într-o sanie trasă de un cal sur, gătit cu clopoţei, care să te plimbe de la o gospodărie la alta, prin „toată ţara”, printre datini şi obiceiuri.

Într-un astfel de decor de vis, Hotelul Ramada, situat chiar în centrul Sibiului, devine gazda ideală pentru o mini-vacanță de iarnă. Și pentru ca sejurul să fie perfect, muzica live din noaptea de Revelion cu tematica Oldies but Goldies va fi asigurată de cea mai bună trupă de coveruri pentru petreceri private, trupa Atelier :)

 

Pentru rezervări sunați din timp la 0269. 235.505 sau intrați pe www.ramadasibiu.ro

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: