5 ani de Trupa Atelier

În urmă cu 5 ani, pe 27 mai, ne-am întâlnit prima oară într-o sală de repetiție închiriată și am regândit proiectul Atelier  în formula în care (cu mici excepții) suntem și astăzi :)

Acum, la fix 5 ani după acel moment, Trupa Atelier este una din cele mai căutate trupe de coveruri pentru evenimente private și corporate din România, iar noi ne-am întâlnit să sărbătorim, de data aceasta, în propriul nostru studio și sală de repetiții.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că duceți vestea mai departe!

Cu drag,
Trupa Atelier

atelier-5ani

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

  1. Cred ca cei care beneficiaza de MUZICA voastra sunt MAI indreptatiti sa-si spuna parera despre VOI. EU apreciez calitatea MUNCII voastre in functie de CLIENTII carora le faceti SERVICII.(Tara-n lung si-n lat) Doresc sa mai am OCAZIA sa va ASCULT vreodata la Sighisoara. Mi-e dor de VOI.

  2. Rudolf Szemeres spune:

    LA MULTI ANI, Trupa ATELIER. Sa aveti parte de SANATATE si succes cu CARUL. Oricum VOI sunteti cei mai BUNI in domeniu. FELICITARI.

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.