Poze Restaurant Rustic Ștrandul Tineretului, Piatra Neamț, 24 aug 2012

Am răspuns invitației de a cânta la Piatra Neamț, la Restaurantul Rustic din Ștrandul Tineretului. Am întâlnit niște gazde primitoare și un public cald și frumos care s-a distrat alături de noi toată seara.

La petrecere a fost prezentă și o invitată supriză, un fel de super-guest star :) cu care s-au făcut de vreo 30 ori mai multe poze decât s-au făcut cu noi :)

Cert este că ne-am simțit bine cu toții, ne-au plăcut oamenii din Piatra Neamț pentru că știu să se distreze și ne-am propus la final să revenim aici cât de curând :)

Albumul complet să găsește pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151155096860845.489550.101440985844&type=3

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , ,

Spune-ne părerea ta

  1. […] Sorin Costea, muzician și cameraman profesionist, s-a aflat în public la concertul nostru din Piatra Neamț de la Restaurantul Rustic. […]

  2. […] august a însemnat pentru noi Piatra Neamț. Invitați ai Restaurantului Rustic din Ștrandul Tineretului, am făcut cunoștință cu un public extraordinar, dornic de distracție și care ne-a făcut să […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.