Poze Buddha Experience Mamaia, 1 septembrie 2012

Nunta Karlei și a lui Cristi a avut loc într-o locație superbă din Mamaia. Restaurantul Buddha Experience este situat pe malul mării lângă hotelul Rex. La nuntă au fost peste 500 de invitați fără însă ca acest lucru să transforme locul într-unul aglomerat. Dacă doriți să organizați un eveniment în Mamaia într-o locație elegantă și cu capacitate mare de primire, vă recomandăm cu mare căldură restaurantul Buddha Experience, dar atenție: vremea trebuie să țină cu voi :) întrucât, chiar dacă mesele sunt în zona permanent acoperită, scena și ringul de dans sunt în mijloc, în aer liber.

Noi, din fericire, am avut parte și de o vreme superbă și de o atmosferă excelentă datorată în mare parte invitaților care au venit la petrecere cu chef de dans și distracție, dar și de artiștii care au încins atmosfera pe scenă.

De-a lungul serii, alături de noi, trupa Atelier, cei care am asigurat marea parte a programului artistic, au mai urcat pe scenă Pepe, Iuliana Pușchilă (Vocea României), Rina, Ionuț Galani și Liviu Vârciu.

Buddha Experience Mamaia - trupa Atelier (1)

Buddha Experience Mamaia – trupa Atelier (1)

Buddha Experience Mamaia - trupa Atelier (2)

Buddha Experience Mamaia – trupa Atelier (2)

Buddha Experience Mamaia - trupa Atelier (3)

Buddha Experience Mamaia – trupa Atelier (3)

Buddha Experience Mamaia - Pepe

Buddha Experience Mamaia – Pepe

Buddha Experience Mamaia - Rina

Buddha Experience Mamaia – Rina

Buddha Experience Mamaia - Ionut Galani

Buddha Experience Mamaia – Ionut Galani

O parte din fotografii au fost realizate de Rareș Perca iar cealaltă de colegul nostru Flavius, cărora le mulțumim foarte mult :)

Albumul complet de fotografii îl puteți vedea pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151176294165845.492783.101440985844&type=3&l=c438a48090

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , , , , , , , , , , ,