Poze Complex Privighetoarea Slobozia, 8 septembrie 2012

Nunta Claudiei și a lui Cosmin a avut loc la complexul Privighetoarea din Slobozia, un local cu tradiție și mult bun gust situat la marginea șoselei de centură a municipiului Slobozia, într-o frumoasă lizieră de stejar.

In cadrul complexului se afla un restaurant cu terasă, un motel și un hotel foarte curat și cochet. Restaurantul este situat la parterul hotelului, găzduind două saloane – Intim (80 locuri) și Rosu (120 locuri). Terasa are o capacitate de până la 150 locuri, făcând din complexul Privighetoarea un loc foarte potrivit pentru organizarea evenimentelor private sau corporate.

Albumul complet de poze poate fi vizualizat pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151180572385845.493479.101440985844&type=3&l=27e5a951ba

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. […] Iată mesajul pe care Claudia ni l-a trimis referitor la nunta care a avut loc pe 8 septembrie la Restaurantul Privighetoarea din Slobozia: Datorită vouă am avut o nuntă perfectă (asta o spun și prietenii noștri care ne întreabă […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.