Poze Ramada Nord, Amethyst Club, 15 septembrie 2012

Amethyst Club din cadrul hotelului Ramada Nord este un cadru romantic, perfect pentru o nuntă intimă.

Club Amethyst are o suprafata de 330 m2, si a fost creata special pentru a se adapta oricarui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Este o sala moderna cu finisaje si decoruri deosebite in nuante de mov si argintiu, sisteme de iluminat in diferite culori – capacitate pentru 160 persoane.

Am cântat la Ramada pe 15 septembrie la nunta Oanei și a lui Cosmin cărora le mulțumim atât pentru invitație cât și pentru cuvintele frumoase pe care ni le-au trimis a doua zi printr-un mesaj pe email :)

Albumul complet de poze poate fi vizualizat pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151193215965845.495843.101440985844&type=3

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.