Poze nuntă la Palatul Cercul Militar Național, Sala Bizantină, 22 septembrie 2013

Nunta Alexandra si Traian @ CCA Sala Bizantina, muzica live asigurata de trupa Atelier, formatie pentru nunti si petreceri private – 22 septembrie 2013

Palatul Cercul Militar Național, cunoscut şi drept Casa Centrală a Armatei, este o clădire din București care găzduiește instituția centrală de cultură a Armatei române, cu profil cultural-educativ, artistic, recreativ-distractiv, precum și de imagine, reprezentare și protocol.

Sala Bizantină își trage numele de la concepția în stil bizantin, la care se adaugă elemente specifice artei tradiționale românești. Sala este dominată de un șir de arcade care susțin un plafon casetat, arcade ce se sprijină la rândul lor pe un șir de coloane înnobilate cu frize din stucatură aurită. În interiorul arcadelor romane, la ultima renovare au fost adăugate fresce murale reprezentând imaginile unor conducători ai României independente și unele momente de referință din Istoria poporului român.

Formatie nunta CCA Sala Bizantina

Mai multe fotografii găsiți în albumul nostru de pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151885831770845.1073741860.101440985844&type=1&l=cbb5af25f1

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , , ,