Poze nuntă la Restaurant Complex Herăstrău, 12 iulie 2014

Nuntă Raluca si Andrei la Restaurant Complex Herăstrău. Muzica live asigurată de Trupa Atelier, formație pentru nunți și evenimente private.

Formatie nunta Bucuresti Herastrau

Moment artistic muzical Vali Crăciunescu:

Vali Crăciunescu (acordeon) nuntă București

Show dansatori profesioniști (Marius & Andreea):

Dansatori profesioniști nuntă București

Foc artificii nunta Bucuresti Herastrau

Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți în albumul nostru de pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152462693990845.1073741910.101440985844&type=3

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Ral Raluca spune:

    Am facut cea mai buna alegere! Sunteti adevarati profesionisti! Va multumim pentru petrecerea minunata din cea mai importanta zi din viata noastra!! Felicitari pentru ceea ce faceti si mult succes in continuare! Va pupam!

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.