Fotografii nuntă la Ok Ballroom Râmnicu Vâlcea, 10 iulie 2016

Nuntă Aniela și Radu la Ok Ballroom Râmnicu Vâlcea. Muzica live asigurată de trupa Atelier, formatie pentru nunti si evenimente private.

trupa-nunta-Ok Ballroom Rm Valcea IMG_6180

Program folcloric, (muzică populară de ascultare și de joc), o repriză de 50 de minute, cu solistă îmbracată în port popular și 4 instrumentiști, care interpretează cântece populare din toate zonele țării.

trupa-nunta-Ok Ballroom Rm Valcea IMG_6520

Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți în albumul nostru de pe Facebook: https://www.facebook.com/trupa.atelier/photos/?tab=album&album_id=10154116242590845

© Foto: Flavius Aioanei

Vestimentație Sasha asigurată de magazinul NISSA.

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , , ,

Spune-ne părerea ta

x
Trupa Atelier: