Fotografii nuntă la Motel Bucium Iași, 2 iulie 2016

Nuntă Sorina și Ionuț la Motel Bucium Iași. Muzica live asigurată de trupa Atelier, formatie pentru nunti si evenimente private.

trupa-nunta-Hotel Bucium Iasi IMG_4710

Moment folcloric din Nordul Moldovei cu Viorica Macovei.

trupa-nunta-Hotel Bucium Iasi IMG_4652

Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți în albumul nostru de pe Facebook: https://www.facebook.com/trupa.atelier/photos/?tab=album&album_id=10154091135090845

© Foto: Flavius Aioanei

Vestimentație Sasha asigurată de magazinul NISSA.

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Ionut spune:

    Vreau sa va multumim sincer pentru tot ce a ti facut pentru noi!! Sunteti un band fantastic, si mai important colegi prieteni ce fac totul pentru mirii lor!! Am stat toata noaptea pe ringul de dans din placere si pentru distractia facuta de voi! Sunteti profesionisti, frumosi, talentati si unici!!! Ne simtim onorati ca v am avut alaturi! Am facut cea mai buna alegere! Va pupam si de abia astept urmatorul eveniment!!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

  2. […] și Ionuț ne-au transmis într-un mesaj pe site gândurile despre nunta lor din 2 iulie 2016 la Motel Bucium […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.