CONCURS: Câştigă o masă de două persoane de Revelion la Phoenicia Grand Hotel Bucuresti

Restaurant Saidoun si Shisha Café din GRAND HOTEL PHOENICIA BUCUREŞTI vă invită să petreceţi Revelionul 2012 în stil românesc cu mâncare libaneză. TRUPA ATELIER cu un show 100% live de coveruri ale celor mai cunoscute piese din toate timpurile şi Jamal cu muzică live orientală vă vor însoţi pe tot parcursul nopţii.

Puteţi câştiga o invitație pentru două persoane la acest revelion dacă urmaţi paşii explicaţi aici: http://www.facebook.com/trupa.atelier?sk=app_190322544333196

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.