VIDEO – Can’t Take My Eyes Off Of You (Cover)

Ieri la repetiție am avut trei oaspeți de seamă: Lucian Marin și Simona Stănescu, viitori domn și doamnă Marin-Stănescu :) și Vali, cel cu care tocmai am bătut palma pentru o colaborare la a doua clapă în trupă.

Pentru că atmosfera era una foarte destinsă și plăcută nu m-am putut abține să nu filmez măcar o parte din ea. Am filmat când repetam un cover după Can’t Take My Eyes Off Of You. Calitatea imaginii (mișcarea mai ales) se explică prin faptul că am filmat eu cu iPhone-ul în timp ce și cântam :)

După cum veți observa singurul care a arătat un respect deosebit pentru ziua de ieri, Ziua Națională a României, a fost Marius care a venit la repetiție la costum și cravată :))) (adevărul e că venea de la o cântare la Hanul Berarilor)

Clipul se încheie brusc ca să vă facă curioși cum se termină (de fapt am apăsat din greșeală butonul de oprire :)))))

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , , , , ,