Robert Antonescu despre Trupa Atelier

Inaugurăm pe blogul nostru o serie de „guest-post-uri” scrise de cei care ne-au văzut, ne-au ascultat, ne-au avut ca invitați sau pur și simplu ne-au fost alături în diferite ocazii. Vom începe cu Robert Antonescu, antreprenor, proprietarul și dezvoltatorul B-Cafe. Iată ce spune Robert despre experiența lui cu trupa Atelier:

Pentru o nunta mare (peste 500 de invitati), am tinut sa aducem o trupa care sa scoata si tinerii la dans. De la inceput am hotarat sa nu cautam un nume foarte cunoscut, pentru ca ne temeam ca lumea va sta si se va uita ca la spectacol, iar noi voiam sa danseze. Am fost la un concert Atelier in The Floor cu cateva saptamani inainte, sa-i vedem pe viu. Sotia mea a spus: Gata, asta e, nu mai e nevoie sa cautam mai departe! Au venit, au cantat in doua aparitii si de fiecare data ringul a fost plin, pentru ca selectia pieselor a fost foarte buna. Totul a sunat foarte bine (desi, dupa cum mi-a marturisit mai tarziu, Vlad era racit cobza). Inca o data multumim!

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , , , , , , ,