Robert Antonescu despre Trupa Atelier

Inaugurăm pe blogul nostru o serie de „guest-post-uri” scrise de cei care ne-au văzut, ne-au ascultat, ne-au avut ca invitați sau pur și simplu ne-au fost alături în diferite ocazii. Vom începe cu Robert Antonescu, antreprenor, proprietarul și dezvoltatorul B-Cafe. Iată ce spune Robert despre experiența lui cu trupa Atelier:

Pentru o nunta mare (peste 500 de invitati), am tinut sa aducem o trupa care sa scoata si tinerii la dans. De la inceput am hotarat sa nu cautam un nume foarte cunoscut, pentru ca ne temeam ca lumea va sta si se va uita ca la spectacol, iar noi voiam sa danseze. Am fost la un concert Atelier in The Floor cu cateva saptamani inainte, sa-i vedem pe viu. Sotia mea a spus: Gata, asta e, nu mai e nevoie sa cautam mai departe! Au venit, au cantat in doua aparitii si de fiecare data ringul a fost plin, pentru ca selectia pieselor a fost foarte buna. Totul a sunat foarte bine (desi, dupa cum mi-a marturisit mai tarziu, Vlad era racit cobza). Inca o data multumim!

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , , , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Felicitari ! Sunteti TARI. Ma bucur sa fiu prieten cu voi, chiar su bunic. VA SALUTA OTI.

  2. Felicitari ! Sunteti TARI. Ma bucur sa fiu prieten cu voi, chiar su bunic. VA SALUTA OTI.

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.