EUREKO Romania despre Trupa Atelier

Am fost foarte mândri și bucuroși să primim aceste gânduri pe e-mail cu privire la prestația noastră la petrecerea EUREKO România, care s-a ținut la Hotel Admiral din Bulgaria (Nisipurile de Aur) cu ocazia Conferinței Naționale de Vânzări.

Trupa Atelier a cantat foarte bine la Conferinta Nationala de Vanzari 2012, show-ul a fost la inaltime, fapt dovedit de numarul participantilor la petrecere si mai ales de cei care au rezistat pana spre dimineata. In general, artistii de la Atelier au cantat piese vechi, de rezistenta, dar si melodii mai noi sau melodii populare reorchestrate. Cu Sasha si Vlad in forma maxima, avand la sustinere alti membri tineri si motivati, petrecerea a atins apogeul atunci cand erau cate sase hore construite una in alta. Prestatia vocala buna, ritmul mai mult decat antrenanant si priza la publicul din fata scenei au completat evenimentul de succes, iar cel mai important aspect, participantii s-au distrat de minune pana dimineata. Per ansamblu a fost o experienta placuta si sunt sigur ca ne vom mai distra impreuna si la alte evenimente. Multumim, Atelier!

Marian Costache
Administration & Procurement Manager, EUREKO ROMANIA

Mai jos puteți vedea câteva poze de la petrecerea EUREKO cât și linkul către albumul de pe Facebook care conține toate fotografiile din acea seară.

Albumul pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150758308935845.453688.101440985844&type=3&l=4c10332616

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , , , , , , , , , ,