Locul 2 la RoBlogFest 2012 categoria blog de muzică

Mulțumim tuturor celor care s-au chinuit să își facă cont ca să ne voteze!

Mulțumim celor care au fost nevoiți să învețe ce sunt alea caractere ASCII pentru a reuși într-un final să își creeze cont pe site-ul RoBlogFest!

Mulțumim celor care au căutat prin căsuța de spam să găsească mailul de confirmare a creării contului pe site-ul RoBlogFest!

Mulțumim celor care ne-ați suportat capriciul participării la această competiție!

Mulțumim celor care ne-au promovat pe blogurile lor, pe paginile lor de Facebook, pe Twitter și pe unde au mai apucat!

Mulțumim celor care au avut reacția aceasta minunată în momentul strigării numelui trupei Atelier la festivitatea de premiere din această seară! (vezi video)

Mulțumim tuturor celor care la final ne-ați spus „pentru mine voi sunteți primii”! :)

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

  1. […] Trupei Atelier pentru locul 2 la categoria Blog de muzica (locul 1 din offline nu vi-l ia […]

  2. […] pacate pentru mine si din fericire pentru amuzamentul multora, EU AM PIERDUT PARIUL! Trupa Atelier s-a clasat pe locul 2, dupa niste anonimi care au avut mai multe voturi. Iar eu am fost nevoit sa respect pariul. Si sa-l […]

  3. Maria spune:

    Felicitari si inspiratie colorata si optimista pe mai departe!

  4. […] o categorie distincta: BLOGURI DE CANTARETI/FORMATII Legat de acest blog, dau si o recomandare: anuntul castigarii locului 2 la RoBlogFest. Felicitari trupei pentru […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.