Ce legătură există între Cristian Gog și trupa Atelier?

A îl acuza pe Cristian Gog că ceea ce face pe scenă nu e magie, ci sunt trucuri pe care le-au mai făcut și alții, este ca și cum ne-ați acuza pe noi că vă cântăm coveruri după piese care au mai fost cântate și de alții :)

PS: Felicitări Cristian Gog!

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: ,

Spune-ne părerea ta

  1. […] câștigătorul ”Românii au talent”, la trei luni după ce am scris pe blog acest articol: ”Ce legătură există între Cristian Gog și trupa Atelier?” :) Protagonistii unei seri magice: Emil & Laura, Trupa Atelier & Cristian Gog […]

  2. […] câștigătorul ”Românii au talent”, la trei luni după ce am scris pe blog acest articol: ”Ce legătură există între Cristian Gog și trupa Atelier?” […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.