Poze Aristocrat Events Hall, Sala Paris, 26 mai 2012

Sâmbăta trecută ne-am petrecut-o alături de Cristina și Andrei la Sala Paris din complexul Aristocrat Events Hall din Pipera.

Sala a permis peste 100 de invitați, cu ring de dans spațios și scenă pentru trupă. Marile probleme ale sălilor de la Aristocrat Events Hall rămân după părerea mea împrejurimile (șantier, depou RATB, pasajul Pipera) și parcarea în care la ora 9 seara nu am mai găsit loc.

Cu toate că mirii s-au ocupat minuțios de toate aspectele organizării nunții, se pare că muzica a fost punctul forte al acestui eveniment, cel puțin din spusele invitaților. Desigur că ne-am bucurat să aflăm aceste lucruri, mai ales că am fost responsabili de cea mai mare parte a muzicii de dans din noaptea aceea, dar invitații au avut parte de un program artistic foarte variat.

Invitații au fost primiți la început pe muzica unui cvartet de coarde, apoi a urmat prima noastră repriză de coveruri, după care invitații au avut parte de spectacolul susținut de Ianna Novac acompaniată de Cvartetul Arpeggione.

A urmat taraful Nicu Șutic după care încă două reprize ale noastre de coveruri. Știu sigur că invitații nu au avut timp să se plictisească și cu siguranță își vor aminti multă vreme de nunta aceasta.

Felicitări Cristina și Andrei și Casă de Piatră!

Albumul complet poate fi văzut pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150960972190845.467500.101440985844&type=1&l=cf24e60cf6

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. […] Finally Found Someone” a fost piesa cu care au ales Cristina și Andrei să deschidă nunta din 26 mai […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.