Poze Restaurant Sole, Eveniment Privat, 19 mai 2012

Weekendul trecut am avut parte de o pereche deosebită, Sebastian și Olga, o pereche cu multă poftă de viață și de dans. Ne place când mirii se bucură de propria lor nuntă. A fost o nuntă restrânsă, cu 70 de invitați, dar cu mult bun gust, locul ales și numărul invitaților ajutând la crearea unei atmosfere calde, aproape familiale.

Restaurantul Sole este situat la etajul 15 al clădirii ING din B-dul Iancu de Hunedoara nr.48. Localul este foarte elegant, servirea (așa cum am perceput-o noi în pauzele dintre cântări) a fost ireproșabilă, iar priveliștea deasupra Bucureștiului merită cu desăvârșire. Restaurantul beneficiază și de terasă în aer liber, dar cât am fost noi acolo afară a plouat.

Pentru un eveniment cu până în 80 de invitați, Restaurantul Sole poate fi o alegere foarte bună având în vedere că a rămâne destul loc și pentru ringul de dans și pentru trupă.

Albumul complet de poze se găsește pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150946647930845.466009.101440985844&type=1&l=33d7c5d8b8

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Bogdan Simion spune:

    Nunta nu a fost deloc modesta. Poate ai vrut sa spui restransa.

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.