Place Carduri ingenioase (carduri de masă pentru nuntă)

Ce-ar fi dacă în loc de banalele place carduri cu numele invitaților pe care le pui pe mese la nuntă, ai face ceva original și pe care invitații să îl poată lua acasă ca amintire?

Acest lucru s-a întâmplat aseară, la nunta Simonei și a lui Lucian, unde am avut surpriza să găsim pe masă aceste mici avioane hand-made, având la bază un cârlig de rufe :)

O idee ingenioasă și cu atât mai drăguță cu cât toată tematica nunții a fost reprezentată de călătorii.

Noi le dorim să aibă parte de cât mai multe călătorii în lumea largă, cât mai curând să stea „pe şezlong, sub palmier (e bine!)” iar peste 10 ani (sau mai devreme) „pe yacht în Caraibe”.

„Acum strâng bani de viză, pun grijile-n valiză
Şi le trec peste baliză cât mai departe de criză”

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

  1. Va multumesc pentru aprecieri!

  2. Va multumesc pentru aprecieri!

  3. […] Ce-ar fi dacă în loc de banalele place carduri cu numele invitaților pe care le pui pe mese la nuntă, ai face ceva original și pe care invitații să îl poată lua acasă ca amintire?…via trupa Atelier […]

  4. […] Ce-ar fi dacă în loc de banalele place carduri cu numele invitaților pe care le pui pe mese la nuntă, ai face ceva original și pe care invitații să îl poată lua acasă ca amintire?…via trupa Atelier […]

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.