Endless Love – Luther Vandross & Mariah Carey

„Endless Love” este un cântec compus în 1981 de Lionel Richie şi înregistrat inițial ca duet cu Diana Ross.

În 1994 a fost cântat de Luther Vandross în duet cu Mariah Carey, versiune care a însemnat cel mai mare succes pentru Luther Vandross și cel mai important duet al cântăreței până la acel moment. Revista Billboard a numit „Endless Love” cel mai mare duet al tuturor timpurilor.

Cântecul este foarte potrivit pentru deschiderea nunţii, deoarece versurile reprezintă o declarație de dragoste rostită de ambii parteneri care își făgăduiesc unul altuia ”dragoste nesfârșită”.

„Endless Love” a fost cântecul cu care au deschis nunta Marius & Vio.

Există două videoclipuri oficiale pentru versiunea Luther Vandross & Mariah Carey. Unul în studio și altul prezentându-i pe cei doi cântând live la Royal Albert Hall, acesta din urmă fiind și cel pe care vi-l propunem astăzi spre vizionare și ascultare.

Mai multe piese potrivite pentru dansul mirilor găsiți aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: ,

Spune-ne părerea ta

  1. Maria Dinu spune:

    ACEASTA MELODIE MIA DESCHIS INIMA CATRE IUBIRE PTR PRIMA DATA SI PRIMUL MEU SARUT <3 <3 <3

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.