Sorin Costea despre concertul trupei Atelier de la Piatra Neamt (Restaurant Rustic)


Sorin Costea, muzician și cameraman profesionist, s-a aflat în public la concertul nostru din Piatra Neamț de la Restaurantul Rustic.

A doua zi, dl Sorin Costea ne-a făcut o surpriză extraordinară scriindu-ne următoarele cuvinte pe pagina de Facebook:

A fost o seară memorabilă …. V-am felicitat personal dar vreau să o fac și virtual :) Nota 10 cu + o meritați … Cuvintele sunt de prisos … De la sunet și până la prestanța voastră de soliști și de instrumentiști a fost totul ok… Aș vrea să vă reascult oricând dacă mai concertați prin apropierea orașului Piatra Neamț. Vin cu mare drag pt voi chiar și la Suceava, Bacau, Botosani … :) Felicitarile noastre!

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Irina Vlad spune:

    are o voce cum nu au multi in romania

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.