„Birou” de bloggeri muzicieni

Image posted by MobyPicture.com

Inspirati de campania „Birou de blogger” initiata de office.mobexpert.ro prin Blogal Initiative, ne-am hotarat sa va aratam „biroul” de pe care bloguim noi de obicei in acest jurnal de trupa :)

Cateodata pe acest „birou” se mai gaseste unul din smartphone-urile cu care facem poze pe care apoi, asemenea acesteia, le punem pe facebook si pe blog pentru ca in final sa ajunga la voi :)

Mobexpert (facebook.com/mobexpertoffice) prin Blogal Initiative ofera niste premii dragute pentru bloggerii care isi descriu biroul. Aceasta postare nu participa la concurs, dar daca aveti un blog si vreti sa participati o mai puteti face pana duminica seara, 21 oct ora 23:59

Mai multe detalii pe http://blogalinitiative.ro/campanii/cum-arata-biroul-de-blogger

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.