Etta James – At last (Vals)

„At Last” este un cântec compus în 1941 de Mack Gordon și Harry Warren pentru filmul musical Orchestra Wives, cu George Montgomery și Ann Rutherford. În film a fost interpretat de Glenn Miller și orchestra acestuia, cu vocile lui Ray Eberle și Pat Friday.

În 1960, a apărut versiunea cover în interpretarea cântăreței americane de blues Etta James și aranjamentul muzical al lui Riley Hampton. ”At last” a devenit cel mai cunoscut cântec al cântăreței Etta James, versiunea cover a acesteia fiind inclusă în 1999 în Grammy Hall of Fame

Există mai multe versiuni de orchestrație a piesei, de aceea cuplurile au dificultăți în a alege tipul de dans adecvat. În funcție de tempo, piesa poate fi dansată Slow Fox Trot (4/4) sau Vals Vienez (6/8). Mai jos aveți o versiune de vals vienez și coregrafia unei perechi de dansatori de la emisiunea Strictly Come Dancing (versiunea britanică a show-ului internațional Dancing with the Stars / Dansez pentru tine)

”At Last” este piesa pe care au ales-o Ema & Mihai pentru dansul mirilor.

Versuri Etta James – At Last

At last my love has come along
My lonely days are over
And life is like a song

Ohh yeah yeah
At last
the skies above are blue
My heart was wrapped up in clover
The night I looked at you

I found a dream, that I could speak to
A dream that I can call my own
I found a thrill to press my cheek to
A thrill that I have never known

Ohh yeah yeah…
You smile, you smile
oh And then the spell was cast
And here we are in heaven
For you are mine at last

Mai multe piese potrivite pentru dansul mirilor găsiți aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: ,