Butterfly Waltz – Brian Crain (Vals)

Brian Crain este un compozitor american născut la Hollywood, California.

Cea mai populară compoziție a acestuia, “Butterfly Waltz” a devenit o alegere preferată de multe cupluri din lumea întreagă pentru valsul mirilor.

Compoziția este foarte populară în Coreea de Sud după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a unui serial de televiziune de succes. Imediat după aceea, în Coreea de Sud s-au vândut peste 40.000 de copii ale albumului și de atunci până azi, Brian Crain a devenit foarte popular acolo, având concerte în Coreea de Sud în fiecare an.

Butterfly Waltz a fost piesa aleasă de Elena și Alex pentru nunta din 4 iulie.

Mai multe piese potrivite pentru dansul mirilor găsiți aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.