CASA AUTO București despre Trupa Atelier

Vlad Mirilă, Director de Vânzări Casa Auto București (partener autorizat Mercedes-Benz) despre petrecerea Mercedes-Benz – 125 de ani

Pentru petrecerea ocazionată de împlinirea a 125 de ani de la apariția primului model Mercedes-Benz am ales trupa Atelier la recomandările colegilor mei.

Decizia a fost una foarte inspirată ținând cont de faptul că invitații au fost cei mai importanți clienți ai mărcii Mercedes-Benz, aceștia având vârste foarte variate iar trupa Atelier a abordat un repertoriu vast de la evergreen-uri până la hit-uri care se difuzează în prezent pe posturile de radio.

Atât show-ul făcut de trupă cât și partea tehnică (sonorizare, lumini) au contribuit din plin la realizarea unei atmosfere de neuitat pentru noi și invitații noștri.

Mulțumim trupei Atelier! Cu siguranță ne vom revedea cu ocazia următoarelor petreceri!

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.
Vezi şi alte articole despre: , , ,