Nicoleta si Eduard despre Trupa Atelier

ambery-hall-nicoleta-eduardNicoleta a postat recent un comentariu pe pagina noastră de facebook referitor la nunta de sâmbăta trecută de la Ambery Hall din Pipera:

Ați fost extraordinari!!!! Vă mulțumim din suflet pentru super petrecerea creată! Sincer, nu mai contenesc felicitarile din partea tuturor invitațiilor în ceea ce vă priveste. Iar noi rămânem veșnic fanii voștri! O trupă de excepție, profesionistă, care ne-a făcut fericiți toată noaptea. Încă o dată, mulțumim și felicitări pentru tot ceea ce ați reușit.

Nicoleta Turcoman

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Stel San spune:

    Sincere felicitari pentru prestatia de la Ambery Hall din Pipera, 18 mai 2013. In calitate de socru mic mi s-au cerut detalii despre voi de la majoritatea invitatilor. Ati creat o atmosfera perfecta, ati fost apreciati la inaltimea asteptarilor, nu am ce sa va reprosez. SUNTETI FOARTE BUNI si va doresc din inima mult succes !

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.