Ana & Cristi despre Trupa Atelier

nunta-barletto-IMG_7366Ana și Cristi ne-au transmis prin email aceste cuvinte despre nunta din 20 iulie 2013 de la Barletto Ballrooms.

După nuntă, am simțit un profund sentiment de ”antipatie” :) față de trupa Atelier: ei poartă principala vină pentru durerile noastre îngrozitoare de picioare :) pentru că am dansat toată noaptea alături de invitații noștri.
A fost o petrecere foarte reușită la care toți participanții s-au distrat pe cinste. Atelier reprezintă un ingredient foarte important în rețeta de joc și voie bună.

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.