Cristina și Adrian despre Trupa Atelier

cristinaCristina și Adrian ne-au transmis într-un comentariu pe site, gândurile lor despre nunta din 8 noiembrie 2014 de la Barletto Ballrooms:

”Vă mulțumim pentru momentele minunate pe care le-ați creat la nunta noastră. Felicitări pentru organizare, prestație impecabilă și profesionalismul de care ați dat dovadă. Recomand cu plăcere această echipă!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , , ,

Spune-ne părerea ta

  1. Ne ati oferit o seara superba! Ati fost extraordinari! Va recomandam cu toata sinceritatea! Ne vedem la următorul botez :)! Mulțumim

  2. Silvia Lita spune:

    astept cu nerabdare nunta ficei mele unde voi avea placerea de a asculta trupa atelier sper sa fiti la inaltime

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.