Cristina și Cătălin despre Trupa Atelier

cristina-catalin-atelierCristina și Cătălin ne-au transmis într-o postare pe Facebook următoarele gânduri despre nunta lor din 17 octombrie 2015:

„Printre principalii „vinovați” pentru succesul petrecerii sunt cei de la Trupa Atelier. Am avut parte de o serie de momente deosebite: un cafe concert deosebit ce ne-a transpus în cadrul primirii invitațiilor într-o altă lume și într-un alt timp; sesiunile trupei de-a lungul cărora majoritatea invitațiilor au rămas fără suflare (și la propriu și la figurat – printre care m-am numărat și eu); momentele de vioară și pian ce ne-au acompaniat pe parcursul meselor si multe altele. Vă mulțumim din suflet pentru că ați dat 200% pentru noi!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.