Laura și Mihai despre Trupa Atelier

laura-mihai-trupa-atelierLaura și Mihai ne-au transmis într-un comentariu pe Facebook gândurile lor despre nunta din 7 noiembrie 2015:

„Cu simț de responsabilitate, noi, Laura și Mihai strigăm către voi că ați fost „The best!”… Acordurile ne-au învăluit, ritmul ne-a cuprins, zâmbetele s-au expus și corpul a vibrat… datorită vouă!!! Vă mulțumim că ne-ați fost alături și ați creat atmosfera de care aveam nevoie! Ne bucurăm că ne-ați primit în atelierul vostru și că ne-ați făcut să ne simțim vedete… Ne-a plăcut la noi la nuntă!!! Sunteți magnifici, extraordinari și foarte profesioniști… Vă mulțumim pentru tot!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.