Magda și Liviu despre Trupa Atelier

magda-liviu-trupa-atelierMagda și Liviu ne-au transmis într-un email câteva gânduri despre nunta lor din 10 octombrie 2015:

”Acum că ne-am întors și noi din luna de miere și din concediul prelungit, vrem să nu ratăm momentul în care vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut astfel încât ziua de 10 octombrie să ramână de neuitat pentru noi și pentru cei dragi nouă. Ați fost foooarte buni, ne-am simțit extraordinar în compania voastră și ați completat de minune atmosfera din seara aceea. Invitații au fost și ei încântați de munca voastră și v-au lăudat din toate punctele de vedere (cum ne și așteptam :D). Sper că și voi v-ați simțit la fel de bine alături de noi și că nu au fost probleme.

Chiar sunteți o echipă pe cinste și ne-am bucurat să vă avem alături de noi. Încă o nuntă nu am mai face, pentru că ne-a ajuns una, însa cu voi, cu siguranță, am mai colabora și pe viitor, cu alte ocazii. Te rugăm sa le transmiți și colegilor tăi laudele noastre pentru că le meritați!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.