Nae și Mari despre Trupa Atelier

nae-mari-trupa-atelierNae și Mari ne-au transmis într-o postare și într-un comentariu pe Facebook gândurile despre nunta lor din 20 mai 2016 la Restaurant Grand din Alexandria.

Nae le-a făcut o surpriză soției și invitaților și, la dansul mirilor, a interpretat împreună cu instrumentiștii trupei Atelier piesa ”Ochii tăi” compusă de trupa Holograf.

„Ați fost minunați că ne-ați purtat pe aripile fericirii pentru o seară. Mie mi-ar plăcea să-mi cântați în fiecare zi. Mulțumim din suflet trupei Atelier pentru momentele frumoase oferite, mulțumim din suflet tuturor acelora ce ați fost alături de noi la minunatul eveniment!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.